tengs y'aLLz.. kerna diriku begitu berharga- sroowt..sob10x

20.10.10

entah apa lagi yang ko nak ?

assalamualaikum..

ari ni aku datang! lalalala
tengok2.. korang tengok.. die ni memang macam keling kan kan kan.. haha~
mula2 ckp da nak quit. tapi tiba2 die buat post pulak. tah apa2, ade aku kesah korang nak cakap pape pon cakaplah.. peace2 jangan gado2... xmoh2..

sunggoh, aku tengah tak keruan. tak taulah beb..
hati gelisah . resah . tak dapat nak luah. rasa macam sunyi jek. and dats why lah jugak aku boleh buat post. sebab aku rasa sunyi. haha~ sunyi baru carik blog ek.

rasenye, dah tiba masa kot aku nak carik keje laen. rasa environment tpt baru plak. rasa macam dah xde hati kat cni. dah xboleh. memang xboleh. memang xbolehlah. xboleh blaah.. adei. <--memang nak kene ketok pale die ni hek.

dah lah...
chow dulu. buang karen korang jek bace entry ni haha~ eh jap2 xde orang bace kot! perasan taik kucing jek minah ni ahaha~

oke la korunk..

babai~

salam sayang, pijah.

4 comments:

kenshira said...

oit..aper cer ni...ko kne pressure dgn abg lok ke??huhu

p i j a h said...

haha~bukan2.. abg lok oke. sgt oke.. aku jek bermasalah haha~

ASaDa RyutaRo said...

err.. kenapakah?? mana puncanya? lalalala~

p i j a h said...

lalalala~ nyanyi jek ek ek ek.. senang hati.. hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...