tengs y'aLLz.. kerna diriku begitu berharga- sroowt..sob10x

16.7.10

abang kau!

kau memang pekerja yang malas eh pijah.
kau selalu kene aim dengan abang belakang kau! ahaha...
kau mc die carik. kau hilang pun die carik. oh ya.. abang,. saya nak ke tandas. ada incik mau ikot ka...
satu lagi.
pasal sexual harressment tu... memang kau punye abang yang tegor! ahahaha~...
takpe. saya jenis yang menerima teguran.
oh ya. kau tak tutup pc. dia da bawak masuk meeting.
abes sekarang semua pc sekali plug2 kene off. hihi bagus kan!. tabek la abang. kalo sejuta rakyat malaysia ini macam kan maju malaysia...
ari tu abang kau perli2. kau tak sedar lagi? " ish, saya rasa partition ni kene anjak ke depan sikit lah ek.. sempit saya nak lalu. ada yang bertinggung, ada yang menyandar kat sini.. " ahahaha~ sempit nak lalu ke sempit nak besenam cik abang?... kurr... baeklah2... we've got that encik!kami paham maksud tersirat tersebut.
macam yang aku cakap tadi.. saya jenis yang menerima teguran..

dulu-dulu.. opis ni bising sangat. tapi sekarang pun bising jugak rasanya.. sampai satu tahap agaknya abang kau da tak tahan gile, ...maka timbullah isu ini ke dalam meeting. jadi wujud satu tagline. " opis ni bukan pasar.....! " haha. da lama agaknya tak guna tagline tuh..
betul jugak tu, opis bukannya pasar, kau dibayar gaji untuk buat kerja.. tu tandanye.. abang kau sangat perihatin. jadi jangan salahkan die..

tadi ada meeting dengan abang kau. hati aku untuk terima dia dah terbuka sedikit. bukan salah dia untuk menegur.. memang aku teruk pun. kebelakangan ni selalu hilang. dah dalam toilet berjam-jam lamanya. + demam lagi . + pening kepala tak tido sebab tengok world cup lagi + sembang-sembang lagi + makan-makan lagi . huwa huwa huwa,... ini sebab kes balas dendam. dulu kitorang selalu kene balik lambat. buat itu buat ini buat itu buat ini. macam da takde pT laen kau nak suroh ahaha...
tapi sekarang rasanya cukuplah pembalasan tu.... aku da insaf!.

aku nak minta maap tadi. selalu mengumpat-ngumpat abang kau. buat dosa banyak menganyam ketupat busok jek. tapi tak kesampaianlah. malu pulak nak minta ampun.. hish2... saya..minata maaf ye encik!.

notahakunadenganpelangi: kerja betul-betul la jangan asek nak ngulor..

4 comments:

paan said...

abang kau...hahahaha

Nazra~ said...

ngular penting gk wei :D

dunspeak♥ said...

abang kau abang mu juaa..hahaha

p i j a h said...

paan / nazra / dunspeak : huhuu..;p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...