tengs y'aLLz.. kerna diriku begitu berharga- sroowt..sob10x

31.7.10

bersyukur kepadaMu Ya Allah..

alhamdulillah..
at last kitorunk dapat jugak rumah. bersyukur sangat.. dan terima kasih kepada semua yang terlibat yang tak pernah putus-putus membantu kami ni. thanx banyak2 kat korunk.. sesungguhnya korunk TERBAIIiikKK!.

tak sabar rasanya nak menempuh hidup baru di rumah baru. kenapa nak memulakan hidup baru? banyak cerita yang tersirat yang telah tersurat yang tak sepatutnya dibuat bahan bacaan kat cni huhu.. bagi aku, selama setahun ni aku hidup menumpang. ..tapi bukan senang tawu hidup menumpang ni,. teringat kata-kata mak masa 15 tahun dulu " mak rasa macam boleh pegang langit dapat duduk rumah sendiri ". lepas daripada berpindah tu, aku tau mak rasa tenang, bahagia sangat walaupun banyak lagi dugaan lain yang datang. terima kasih mak untuk segalanya...

macam tu jugak aku rasa sekarang. bahagia , tenang ,..

yow! aku sedang bahagia dude.............


notahakunadenganpelanginya: sori beb, cerita tergantung lagi. cukup hanya point di sini , untuk menceritakan betapa bahagianya aku.. pijah luves uuuuuu ;)

28.7.10

yang pergi takkan kembali



*gambar kenangan arwah bersama Pakya pada hari pertunangan Apit&Zaza*

Al-fatihah buat mak kakzaza yang telah dijemput Allah pada pagi semalam, 27 Julai 2010 bersamaan 15 Syaaban. Semoga rohnya dicucuri rahmat dan turut ditempatkan di sisiNya dikalangan orang-orang yang beriman.
Amin.

walaupun seketika, namun ia sudah cukup manis buat kami sekeluarga.
semoga tenanglah auntie di sana..

27.7.10

ada rasa sayu sedang bertenggek

ya Allah..

comel-comelnye tengok anak-anak diorang.
bahagia sungguh rasa hati..
.
.
.
.
.
akan tiba masaku nanti. ;p

23.7.10

tolong aku beb!


salam 1 malaysia..

sumpah . aku makin gemok. masalahnya makin gemok ditempat-tempat tuuuut*.

dulu aku rilek jek.
tapi kebelakangan ni bila tengok gambar .. burok dowh! burok sangat! huhuhu..

da krikital.
tolong..........................
camane nak turunkan berat nie... sumpah. tensen.

notahakunadenganpelangi: spare tayar banyak sape nak?


wahai belogspot.

assalamualaikum..

yow!... haha.. awal gile..
oke2.. mowning every1.. lala...

bersemangat gile budak nih.
tau kenape. kenape. kenape.

sebab..
ari ni ari jumaat. ari jumaat xde klas dude..! seronok sangat..

dah.malas nak tulis entry. takreti nak citer mende ape. lantak kaulah belogspot..
k babai muah100x.

pijah luves uuuUu...!!


16.7.10

abang kau!

kau memang pekerja yang malas eh pijah.
kau selalu kene aim dengan abang belakang kau! ahaha...
kau mc die carik. kau hilang pun die carik. oh ya.. abang,. saya nak ke tandas. ada incik mau ikot ka...
satu lagi.
pasal sexual harressment tu... memang kau punye abang yang tegor! ahahaha~...
takpe. saya jenis yang menerima teguran.
oh ya. kau tak tutup pc. dia da bawak masuk meeting.
abes sekarang semua pc sekali plug2 kene off. hihi bagus kan!. tabek la abang. kalo sejuta rakyat malaysia ini macam kan maju malaysia...
ari tu abang kau perli2. kau tak sedar lagi? " ish, saya rasa partition ni kene anjak ke depan sikit lah ek.. sempit saya nak lalu. ada yang bertinggung, ada yang menyandar kat sini.. " ahahaha~ sempit nak lalu ke sempit nak besenam cik abang?... kurr... baeklah2... we've got that encik!kami paham maksud tersirat tersebut.
macam yang aku cakap tadi.. saya jenis yang menerima teguran..

dulu-dulu.. opis ni bising sangat. tapi sekarang pun bising jugak rasanya.. sampai satu tahap agaknya abang kau da tak tahan gile, ...maka timbullah isu ini ke dalam meeting. jadi wujud satu tagline. " opis ni bukan pasar.....! " haha. da lama agaknya tak guna tagline tuh..
betul jugak tu, opis bukannya pasar, kau dibayar gaji untuk buat kerja.. tu tandanye.. abang kau sangat perihatin. jadi jangan salahkan die..

tadi ada meeting dengan abang kau. hati aku untuk terima dia dah terbuka sedikit. bukan salah dia untuk menegur.. memang aku teruk pun. kebelakangan ni selalu hilang. dah dalam toilet berjam-jam lamanya. + demam lagi . + pening kepala tak tido sebab tengok world cup lagi + sembang-sembang lagi + makan-makan lagi . huwa huwa huwa,... ini sebab kes balas dendam. dulu kitorang selalu kene balik lambat. buat itu buat ini buat itu buat ini. macam da takde pT laen kau nak suroh ahaha...
tapi sekarang rasanya cukuplah pembalasan tu.... aku da insaf!.

aku nak minta maap tadi. selalu mengumpat-ngumpat abang kau. buat dosa banyak menganyam ketupat busok jek. tapi tak kesampaianlah. malu pulak nak minta ampun.. hish2... saya..minata maaf ye encik!.

notahakunadenganpelangi: kerja betul-betul la jangan asek nak ngulor..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...