tengs y'aLLz.. kerna diriku begitu berharga- sroowt..sob10x

23.6.10

PENING ku... biLa.......

aku dah dapat nombor matrik untuk pelajar uitm. uhuhu.. ya. aku dah jadi student balik.! seronok kan....! tapi bukan sebagai pelajar sepenuh masa. pelajar PPLK. kelas 6.30pm smpai 10 pm.
tak lama lagi kehidupan aku akan berubah sepenuhnya. memang sangat excited untuk belajar balik. tapi pening kepala piker macam mana nak travel dari tempat keja ke shah alam. pening. pening. pening..

uhuhu..aku selalu cakap: hati kena kental.. go pijah go!...
tapi aku jugak manusia biasa. tambah-tambah lagi memang ramai yang cakap aku ni macam ke****g. cakap tak serupa bikin. ya Allah, Kau kuatkanlah hati hambaMu ini..

risau. takut. semua bercampur-baur.

rumah pulak belum dapat. pening york!

4 comments:

bAEk said...

go pijah go pijah....!!!

bestnyer dpt jadik student alek...
sgt seronok zaman student....

wish u all da best!!!!

baincardin said...

Jom follow Bain layan HDR, yay! ^_^

Nazra~ said...

pijah, ang amek kos pa tu?

p i j a h said...

baEk : thenx apai . ;p

nazra : comp science ;p hehehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...