tengs y'aLLz.. kerna diriku begitu berharga- sroowt..sob10x

31.5.10

Secalit Rinduku Untuk Kamu

tahniah untuk naZ sebab dah kembali ke dunia blogger semula.

;p

;p

;p


aku sekarang dah sangat malas nak menulis.

tiada masa untuk bukak blogspot.

apatah lagi broadband dah diterminate.

tapi ada secalit rindu.

;)

malam ni pinjam broadband abg esham.

tak sabar nak online.

sangat rindu................... ;p

18.5.10

apa guna berblog lagi.

apa perlu buat bila rasa blog sudah tidak selamat.??????????????????

.
.
.
.
.

shiet. shiet. shiet.

h a n C u r !

i have no idea dengan orang yang perasan diri dia bagus !!!!!!

sabar aku ada tahap.
aku bukan baik macam orang lain.

apasal dengan muka aku?
bad mood?! serius?!

so wakLu??~!

rasa tegang nak pura-pura senyum.

abaikan apa yang orang lain rasa.
aku memang jahat.
ya. saya jahat.
ignore others feeling.
memang aku jahat.

maafkan aku.

16.5.10

kumpulan Barrakuda Kementerian Pelajaran Malaysia memenangi johan kategori wanita eco challenge


Eco Challenge Hari Belia Negara 2010, bertempat di Pt 6 Putrajaya





perrrghhhhh.
menjerit keriangan ahli-ahli pasukan Barrakuda bila diumumkan kemenangan tersebut.

tahniah gang!

hebat. kamu semua hebat. dapat memecahkan tembok TLDM juga sangat hebat. lalala~

antara acara Eco Challenge tersebut adalah :

- menarik lori 3 tan sejauh 20 meter
- mengangkat dan menyusun kayu balak mengikut turutan berat.
- menyumpit.
- membalikkan tayar.
- lari dan merentas halangan.
- menmbak paitball.
- memanah.
- membuka dan memasang scaffolding[telah digugurkan atas sebab2 keselamatan]

jari penulis blog ni dah sangat bengkak disebabkan kena hempap dengan kayu balak. ahaha
oke gelakkan dia.. jari tengah laks tu oke. kalo org nak tengok, memang aku angkat je terus wat simbol f**ck. best gitu. ahaha~

sudah sangat penat. dan sangat mengantuk. gud nite.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...