tengs y'aLLz.. kerna diriku begitu berharga- sroowt..sob10x

12.3.10

alhamdulillah..

nak ucap..alhamdulillah..
setiap kali bangun pagi, siap2 nak g keje.. aku sentiasa berazam. 'hari ni..aku nak diet! rehat tanak makan!'. wah...hebat kan. tapi tah. rezeki sangat banyak hari-hari. pagi2 lagi ousmate aku da siapkan brekpes. kalo takde brekpes pun aku dengan rajinnnya turun kafe beli nasik goreng. tengahari selalu aku memang tido. tapi tu dulu.. huhu~. sekarang ni rajin sungguh aku pegi KKM beli nasik. dah abeh makan nasik, aku beli waffle pulak buat makan tatkala berada di depan pc. balik umah da ada orang tolong masakkan. rajin betul huda. kalo dia xmasak pun, akal aku ni mesti ada je kedai nak pegi makan. iskq. murah kan rezeki saya.. alhamdulillah, alhamdulillah..

sihatnya aku..
"pijah hang ni memang ada potensi nak gemuk la.." huhuh~ gila jahat budak tuh. tapi betul plak aku rasa. aaa. takut duh!!

"diet la. ko cakap nak diet.. camane nak ngorat orang kalo ko xkurus.." lagi huhuhuh~. betul ke gemok da xley mengorat. xbesh ah cennih!!!

dekat opis aku ada 2 3 orang sedang mendiet. kawan aku, ira yang sorunk ni dah berjaya turunkan 10kg dalam masa sebulan. hebat kan!. bangga betul aku.. huhu~ dah tu, aku bila lagi??
malasnya nak diet. ;(


- tadi aku turun kafe. nak beli cucoQ je kononnya. tapi mata aku ni asek terjuling-juling usha ikan keli masak cili tu huhuh.~ dah,. aku tak pat nak tahan nafsu daaa... ahernya .. erp!! da kenyang pun aku makan. mesti setan kat sebla aku ni kuat makan. hadei~. dah tuh aku da order big apple kat isyqi. makan lagik! sekarang ni atas meja aku ada plak goreng pisang sebungkus. makan lagi! -

alhamdulillah...alhamdulillah...

4 comments:

diLL said...

ohohoho~ mmg sgt susahkn nk diet.. same la kt.. dpt lak kwn2 yg leyh mgoda jwa dan raga lagilah~~

sharamli said...

gem0k la best

laki cikgu kimia said...

lak r. gemok r baru geng.

░♥si lampu neon♥░ said...

lamenya ko tak update..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...