tengs y'aLLz.. kerna diriku begitu berharga- sroowt..sob10x

7.11.08

--Kerana James Bond--

alkisahnya semalam aku dan [kawan]2 antara yang terpulun semangat tak terkira tengok 'Quantum of Solace' masa blockbuster. huu.. bez la cerita tue, bo--ley lah. rasa macam maen game. perkh..g a Y a T...! her her. tapi kawan aku siap lena. kenapa ekh.. kih kih.. aku kaki tengok jek. tak reti ah beb nak cerita bla..bla.. p ar tengok seniri. betol..citer tu bes. dari kereta..moto..bot..kapai terbang suma pakcik tu balun. basikal je belom. c u m a .. aku tak puas atie. sebab james bond xkena belasah. aaah. xpuaih atinya..

tapi sebenarnya, asrat hati yang sebenar nak bercerita pasal kitorunk terperangkap kat parking lot[B]. paling bawah punya..huhu. sudahnya semua gabra tahap cipan sebab dah pukul 2pagi. almaklum a kami2 nie budak baek.. dah tuh jusco yang punya besaq gedabak tahap pening gila susunan dia..carik kereta xjumpa. bila nak naek tingkat atas balek.. lif dah xkasi naek.

ada la mamat tue.. "kak, cari kereta ek..kereta apa?" aku sudah kecut..buat dia nk hapa2 kan kitorunk..sudahnya jalan buat bodo. nk jawab? mintak mahap..takut..ngeh3x..pusing punya pusing..akhirnya jumpa jugak kereta. kat cerok2 gelap nu. patot a xjumpa..huhu.

mungkin sebab jusco ni baru dan ari semalam pulak adalah ari bekerja.. cepat betul dia lengang. kalau tau macam nie, kitorunk tgk kat sunway je..pelik tui, xkisah la kedai2 semua tutup tapi ini lampu pun semua dia tutup gak. gila ke hapa..kes naya kalao ada apa2. at liz letak a sorang pakcik security.. xpenah lagi r punya pulun nk tgk blockbuster muvie ari bekeja..padahai esok2 pon buley...isk3x. xpon weekend ke ari rabu ke.. kan dah kena seploh hingget. hanya kerana james bond.......gedush~! hamek kau

---> nak cari kerja...................help me<---

2 comments:

diLL said...

wahhh~~ beshnyerr.. nk tgk!!! tp bz with final mehh~~ besh3

pijah said...

keciannye dekat meka2 yang ada final nie...haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...