tengs y'aLLz.. kerna diriku begitu berharga- sroowt..sob10x

8.10.08

buat baik berpadapada--buat jahat jgn sekali tapi berkalikali

mmg bukn secara kebetulan, aku dtg opis merempit ari nie. disebabkan along aku p KL, so aku kene la mai opis naik moto.. alkisahnya aku mmg dh teringin gile nk mkn cinnamon & mcflurry nih. tapi dlm hati sabaq..sabaq... nnti ari weekend kita p okek. tp xboleh.. kebetulan pulak pn.H msj, nk mintak no phone P.Industri. dah tu urgent pulak.. aku mana la ada krdt.. apa lagie, bagi alasan emergency , dan chow!..hahah.. naik moto dan tah macam mana pulak sedar2 je aku dah sampai kat highway.. masa kat highway tu la.. ada ke patut aku tesempak dgn bos akuk.. adoii.. apa kes tah time nk wat jahat mesti ada..je menda yg xkena. huh. tp aku xeran pon.. dlm hati mintak2 dia xpasan(tapi dia hon aku) huhuhuhu... tunggu la esok dia masuk opis apa nk jadi pun jadi la..


selepas kisahnya aku tesempak ngan bos ..aku pun sampai la kat jusco..tup2.. dah smpi rupanya. dah le jln pun xingat sgt. main taram je.. khee~~ apa lagie. suma aku balun. memula g mcD. alang2 beli mcFlurry, aku mkn lah mcChincken skali..kesian.. mkn sorang2.khee~~ pastu beli cinnamon sugar bungkus bwk balik. heheh.. aku kuaq opis dlm kul 1030, kul 1230 aku dh smpi blik.


puas ati!hahah. hmm hati pun dh puas, jadik keja pun mesti la kene jalan ye pijah ye... sudah2 aku nk buat keje pulak. pn.H pun dah pesan tadi suruh wat sistem bagi siap.. taraa..

nah..amek la makan kalo xmalu. hmm nyum2x.....


notes: bosan rupanya bila berjauhan dengan teman-- bukan teman berkasih yang aku pinta. tetapi teman berhibur---aaagh. rindu budak2 skul aku.muax!

2 comments:

bB sYasYa said...

ele..
ko pun mengidam mcm aku gak..
tp aku dh mam mcflurry oreo 2 gak..so xla mengidam sgt..hehehehe

hakunamatata said...

hahahaha... uh. aku dah mam. puaih hati.hihihihi..tp xbest. mkn sorg2.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...