tengs y'aLLz.. kerna diriku begitu berharga- sroowt..sob10x

13.10.08

~budaya kita~ ;)

assalamualaikum dan salam kasih~~

ari nie xbape sihat.bangun2 je dah sakit kapla yg amat sgt, tapi datang keje jugak.. dah tu asyik ulangalik toilet sebab nk temuntah.
tapi skunk dah okey sikit, lepas kena urut dengan kak M .. kepala dah rasa ringan sikit. kalo x, jalan pun kena ketatkan kapla abes, dah sakit..huhu.
aku terusik dengan kata-kata kakM yang sambil mengurut aku tadi.."lead a brutal life..tapi banyak penyakit.." huakh.. tecengang-cengang aku sementara waktu.. hakhaks. brutal life??? apa2 je la akak oi.. huhuhu. aku ni mmg banyak penyakit--macam2..tah xpaham dgn diri seniri-

hmm..aku nk share 1 benda yg membuatkan aku tersenyum semalam.. jom layan..zasss

Laskar Pelangi by: andrea Kirata-- rm 28.00.(aku akan beli novel nih! ;p) aku mmg pegi popular untuk sambung bc nvel 2 semalam.aku dh baca sekerat kemaren dulu(ari sabtu) then semalam(ari ahad)aku p lagi untuk sambung baca. cerita dia mmg best mengisahkan pasal sahabat..laskar pelanginya.aku duduk situ 1 hari sambil tunggu along aku p sunway carnival(untuk car wash) aku suh dia drop aku kat jusco. lepak la c2 1 hari.. dah abes aku bc nvel 2.. tiba2 timbul la 1 idea sebab aku sgtla tercuit hati bila tepandangkan keadaan sekeliling..tara..

hmm.. lepas tu aku layan novel ni pulak- selagi bintang di langit by zaryl amzari. saja je baca.. gaya penulisan yg agak ringan pasal dalina yg gemuk dan xde konfiden untuk menghadapi life dia..dah tgk suma pic2 tue?.. bila aku tgk keadaan sekililing,.rasa mcm duduk dalam library.. haha.. rakyat malaysia yang suka membaca.. khusyuk betul. tapi perasan xpasal 1benda, most of them adalah chinese..kan..dalam 100% mgkin 30% je org melayu..hukhuk
hmm..disebabkan popular jusco ni kecik..sempit.. jadi npk mcm userfriendly.. sungguh.. byk2 popular mcm kat pacific, megamall, queensbay jusco, sunway, carrefour, tesco, summit, ct plaza.. ni je popular yg sgt friendly yg aku jmpa. hehehe...siap blh duduk lagik. toing..

5 comments:

bB sYasYa said...

ko ni yunk..
slumber jek amek2 pict org ek??
heheheh

hakunamatata said...

yg pasti dorg xsedar beb..hahah. aa maid kat ats tu pasan aku amek-siap posing lagik,.adei

bB sYasYa said...

hahah.ko mmg slumber..
tp aku salu gak lepak bce buku kat MPH mid valley..duduk2 mcm2 la..hahahah

bB sYasYa said...

hahah.ko mmg slumber..
tp aku salu gak lepak bce buku kat MPH mid valley..duduk2 mcm2 la..hahahah

hakunamatata said...

oo..ko pun slalu lepak sambey duduk2. ko lagik slumber. haha t aku jumpa ko kat mph store.siap aku amek pic ko..heee~~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...