tengs y'aLLz.. kerna diriku begitu berharga- sroowt..sob10x

7.10.08

adoii!!mengong...

1. sakit perot ! huh.... mengong sunguh..
xde mood betul aku. bosan2!! . borink tahap malaun dah nie..hukhuk..
tetiba ak teringat .. ak ym ngan mamat ni sorang nie.

aku: sakit perot.. :(
a: lah.. yg ngka kasi tau aku apsal

ada ka patut dia ty aku pasei pa aku gtau dia.. huh. sengal... aku harap korunk ok la kot aku bgtau yg aku skit prot nie. ke .. mcm mamat tu jugak? adeii

2. bosaaan.. tahap cipan tegolek.

disebabkan bosan dgn keja yg amat sgt.. aku tetiba nk buat macam2....adeiii

1.nie hasil kerja bosan aku yg amat sgt tadi. huh! nonsense --buang masa kat opis--idup bahagia bila bos cuti raya panjang2..haha..tapi--keja aku betimbun jugak :(
2. tetiba aku teringatkan novel aku yg baru beli(bawah). nk baca..nk baca.. huhu. untuk makluman, novel yg aku beli tue 3 bijik je-seribu kali sayang-selagi ada dia-cinta mekar di hati(nvel keluaran 2007--beli sebab ramai cakap best walopun ilustrasi cover udoh) -yg lain kepunyaan kwn aku lagi 2 org yg jugak antu novel - sorang 2 bijik.haha
3. teringin pulak nk p jusco makan cinnamon sugar auntie anne's ni. adoiiiii4. lepas tue macam biasa mkn mcFlurry mudpie yg lazat abes.... aku blh mkn 2-3 cwn skali balun. kheee~~5. teringin pulak nk p tengok wayang............................huhuhuhuhu.. tp skunk xde citer yg br kuar selain kami n senario ..kalo ada deathNote II skali lagi kat panggung kan bagush....(aku dh layan citer seram skunk...haha)

hukhuk..borink sunguh2 nie.. nk gather ngan kenkawan aku.. hukhukhuk. aku xmau wat keje2 projek apa kemenda nie. menyusahkan. huh.

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...